Otte vigtige skridt til at sælge din virksomhed og indkassere i

I år, vil nogle 700.000 amerikanske virksomheder blive solgt. De fleste vil være små og mellemstore virksomheder som din. Hvis du, også tænker på at sælge, overveje disse praktiske skridt for at gøre processen gå glat.

Fastlægge en realistisk pris interval

Forstå de skattemæssige konsekvenser

Forberede et salg

Søge potentielle købere

Forhandle din Deal

Underskrive en salgsaftale

Plan for lukning

Filen papirarbejde med IRS

Nu til de gode ting!

At få de penge ud af din forretningsnotat

Forretningsnotater, kendt mere specifikt som sælger carryback forretningsnotater, der oprettes, når køberen af en virksomhed ikke kan eller vil ikke betale alle kontant. Ofte, er banker og lignende låneinstitutioner tilbageholdende med at låne penge til nye virksomhedsejere, der har minimal track records og hvor hårdt aktiver udgør en lille procentdel af den samlede købspris.

I tilfælde hvor en køber ikke kan få et lån, er sælgeren tilbage med to valg (1) holde ud, indtil han/hun finder en køber, der kan betale alle kontant eller (2) bære tilbage en note for at indsamle fremtidige betalinger. Den første mulighed er ofte ikke realistisk. I det andet tilfælde er sælgeren optimistisk købedygtig mindst udtrække en stor udbetaling at gøre ekstra sikker på, at køberen har nogle “hud i spillet”. Men selv da sælgeren er normalt i en stilling, at han foretrækker ikke at være i – han har ingen engangsbeløb af pengene til enten investere i andre muligheder eller at gå på Pension. I modsætning til en fast ejendom note, hvor der er en hård aktiv, som er forholdsvis let at vurdere; forretningsnotatet er forholdsvis risikabelt at holde.

Så hvad er en virksomhed sælger at gøre, når han ikke ønskede at være i den långivende virksomhed til at starte med og nu har behov for øjeblikkelig cash? Hvad mange mennesker ikke indser er, at forretningsnotatet kan sælges. Den tidligere ejer kan sælge alle eller en del af Bemærk at få et engangsbeløb af kontanter. På denne måde, er både mål af sælger forretningen og få kontanter ud af det opfyldt.

I Resumé er sælger et forretningsnotat en glimrende måde for den tidligere ejer af en virksomhed at få sine penge ud af virksomheden. Om grunden til at sælge noten er at sælgeren havde foretrukket alle kontanter hele tiden, at han nu har stor gæld til at betale, eller at han har mulighed for at forfølge andre investeringer, er salg af et forretningsnotat et værktøj, som du altid bør være klar over.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.