Fordel væsentligt fra din IRA tidligt

Hvis du ejer en individuel pension konto (IRA), er det primære formål at akkumulere aktiver for at give en indtægtskilde under pensionering. I fasen ophobning kan du bidrage til en IRA på fradragsberettigede basis (med nogle undtagelser) med indtjening vokse skat udskudt. Ved udbetaling, vil distributioner være inkluderet i indkomst og beskattes i overensstemmelse hermed. Derudover for dem der ønsker at få adgang til deres IRAs “tidligt,” distributioner forudgående vil for at alder 59 ½ beskattes en 10% for tidlig distribution straf, medmindre en undtagelse finder anvendelse.
Du kan have troet, at der er ingen måde at hæve penge fra din IRA “tidligt”, før alder 59 ½, og undgå 10% straffen. Det er ikke sandt. IRS tillader individ under alder til 59 ½, at gøre udlodninger fra deres IRA og undgå 10% tidlig tilbagetrækning straf, hvis distributioner er på grund af en af de IRS undtagelser, hvoraf den ene er en serie af væsentligt lig periodiske betalinger. Som du måske har gættet, er der flere krav, der gælder når de ansøger om praktisk talt lige betaling undtagelse.
For eksempel, når distributioner, skønnes at være begyndt fra IRA under praktisk talt lige betaling undtagelse, betalingerne skal fortsætte mindst en gang årligt, uændret, i længere tid på fem år eller indtil IRA deltager når alderen 59 ½. Med andre ord, hvis en 50 år gammel IRA deltager begynder distributioner under denne undtagelse, distributioner skal fortsætte indtil enkelt opnår alder 59 ½ før beløbet kunne ændres. På den anden side, hvis en 58-årig IRA deltager begynder distributioner under denne undtagelse, skal distributioner fortsætte indtil enkelt opnår alder 62 før beløbet kunne ændres.
Det beløb, der kan trækkes tilbage hvert år beregnes ved hjælp af en af tre IRS godkendte metoder: livrente, amortisering og levetid. De variabler, der indgår i beregningen er den enkeltes alder, IRA kontoværdi og en “rimelig” rente. Hver metode vil indrømme et andet beløb trækkes fra din IRA og de fleste individer blot vælge den metode, der giver mulighed for distribution beløb tættest på hvad de har brug for. Generelt, en skatte- eller finansiel rådgiver med brug af software kan udføre disse beregninger for dig.
Praktisk talt lige betaling undtagelse giver mulighed for dig at få adgang til din IRA “tidligt” men er det det bedste alternativ? Det er vigtigt at bemærke, at hvis betalingsbeløbet er ændret før den senere i fem år eller opnåelse af alder 59 ½, en 10% straf vil blive anvendt med tilbagevirkende kraft til alle nuværende og tidligere udlodninger skal kvalificere sig under den praktisk talt lige betaling undtagelse. Før valg praktisk talt lige betaling fra IRA, Spørg dig selv, vil jeg kunne opretholde beløbet trukket tilbage i den nødvendige periode? Overveje at bruge denne metode i vanskelige økonomiske tider. Hvis du har været midlertidigt arbejdsløse, kan mængden af betalingen ikke være tilstrækkelig til at opretholde din livsstil under længerevarende arbejde standsning. Personer anvender denne strategi har været kendt for at dyppe tilbage i IRA for flere penge, således ændre betalingsplanen og underkaste alle distributioner til den tilbagevirkende 10% straf.
Denne artikel illustrerer et par af de mange spørgsmål at overveje før du begynder en række praktisk talt lige betaling fra din IRA. Disse spørgsmål og alternative løsninger bør undersøges nøje med din bankrådgiver eller skat professionelle inden der træffes nogen beslutninger.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.