Det mest utrolige restindkomst nogensinde

Resterende indkomst er den hellige gral af indtægtsstrømme. Du stoppe med at arbejde, men du holde at få betalt. Sød!

Men sandheden er, de fleste folk vende sig væk fra de mere almindelige køretøjer for resterende indkomst. For eksempel, er MLM (Multi Level Marketing) en meget almindelig køretøj i dag, som HÆVDER, at du kan tjene en vedvarende indtægt. Faktum er, påstandene er sande, du kan få betalt en resterende indkomst. Men du kan ikke, faktisk vil du sandsynligvis aldrig tjene noget i MLM, der er bare tal. Hvis du lytter til al hype derude, ville du tror alt, hvad du havde at gøre var tegnet op og du kan blive rig! Ikke ønsker vi alle det var sandt!

Hvad med investeringer, det er rester, højre? Det er naturligvis. Du arbejdet for at tjene penge, nu gøre, at cash arbejde for dig. Der er aktiemarkedet, forex og råvaremarkederne og andre mere risikable investeringsmuligheder. Problemet med disse typer af resterende indkomst er den viden, de har brug for at gøre det arbejde for dig, og de undertiden store beløb i kontanter kræves for at komme i gang. Med at investere, potentialet for gevinst er høj, men for noget andet end de mest konservative investeringer, potentialet for tab er lige så højt. Vær meget forsigtig, hvis du beslutter at investere, tale med eksperter!

Så hvad er der tilbage? Der er andre mindre velkendte resterende indkomst streams, kan du selv tænke på en som du læser dette, men jeg har lært om en især at du bare skal høre om lige nu! Det kaldes punkt i pleje (POC) udlevering af læger. Lad mig fortælle dig, det er så utroligt varmt lige nu, jeg kan ikke tro det er endda lovligt!

Så har du aldrig hørt om POC udlevering af læger? Må ikke bekymre dig, en masse læger har aldrig hørt om det heller. Og helt ærligt, jeg er forbløffet af dette faktum. Anyway, tilbage til hvad det er, POC udlevering. Faktisk, det er meget simpelt, snarere end en læge, skrive en recept til at give en patient, der derefter tager recept til apotek, lægen blot dispenserer at selvsamme medicin til deres patient lige der i lægens kontor. I stedet for patienten betale apoteket for lægemidler, de betaler lægens kontor nogenlunde samme pris, nogle gange endda lidt mindre.

Det lyder lidt kedeligt, så det, patienten får deres medicin fra lægens kontor nu, big deal, højre? FORKERT! Lægen gør nu overskud på at medicin i stedet for apoteket ned ad gaden, og dette overskud kan være betydelige, mellem $20.000 til $40.000 om året til den gennemsnitlige læge.

Så hvad har dette at gøre med resterende indkomst streams? Indtil nu, slet ingenting. Du ser, er der mange repackagers af lægemidler, der sælger lejligheden til læger. Men de så med en lønnet salg kraft traditionelt. De ansætte dig, betaler du for din tid, og det er det, bare et andet job, virkelig. Men det er alle ændre nu. For første gang, er repackagers af medicin begyndt at tillade ISO’S (uafhængige salgsorganisationer) til at arbejde med dem i leje en underleverandoer salgsstyrke. Dette er, hvor det bliver utrolig!

Som en sub-entreprenør med en ISO tilbyder lejligheden til læger, får du udbetalt hver måned for så længe denne læge er en kunde. Der vil være mange sub-entreprenører tjener i seks tal i år med dette. Lad mig køre igennem nogle tal for dig til at hjælpe dig med at forstå:

1. der er omkring 400.000 læger i målmarked.

2. kun omkring 7% eller 28.000 dispensere i øjeblikket.

3. 50,000 til 90.000 flere Docs vil undvære i de næste 3-5 år.

4. find 100 af dem, og din indkomst kunne nå $100.000 om året!

Du kan finde 100 ud af 50 til 90 tusind!

Selvfølgelig kan du! Dette er hvorfor læge udlevering er så fantastisk for alle på udkig efter en utrolig resterende indkomst stream. Læge udlevering vil blive kendt som den mest utrolige resterende indkomst af dette årti.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.