De bedste streamingtjenester 2021 til at detronisere Netflix

Der er nu flere måder end nogensinde for folk at se deres yndlingsfilm og tv-shows. Da streamingtjenester bestiller færre episoder og annullerer serier efter kortere kørsler, streaming (https://gobredbaand.dk/wiki/streaming/) er rang-og-fil-forfattere nødt til at skifte job oftere. For at holde deres indholdsmontagelinjer hurtigere (495 scriptede originale serier blev sendt i 2018, en stigning på 85 procent fra 2011) strækker virksomheder nogle medarbejdere til et bristepunkt. Hvis du er ny abonnent, kan du prøve at matche priser med konkurrerende virksomheder, der tilbyder lignende planer. Ted Sarandos, selskabets chief content officer, fortalte analytikere på en oktober konferenceopkald, at nye tilbudsgivere var at køre op priser for “elite” indhold. Sørg for, at de tilbudte priser er legitime, og tal med en virksomhedsrepræsentant for at bekræfte, før du underskriver noget. Oprindeligt kendt som M-Go, tjenesten fik et nyt navn, efter at det blev købt af filmselskabet Fandango.

Trim søger gennem alle dine abonnementer og fortæller dig, hvilke du måske har glemt.

Borte er de dage for at blive begrænset af vægelsindet omfavnelse af kabel-tv eller den tidsbegrænsede verden af biografer. Mange streamingkunder er ikke klar over, at de sitcom-titler, de foretrækker, de annoncer, de ikke springer over, deres e-mail-adresser og serienumrene, der identificerer de enheder, de bruger, høstes og distribueres. Cloud DVR-muligheder: Ikke alle live tv-streamingplatforme har cloud DVR, men det er værd at kontrollere – at være i stand til at optage og gemme live events og gemme dem i skyen er super praktisk og kan forsegle handlen for nogle. Trim søger gennem alle dine abonnementer og fortæller dig, hvilke du måske har glemt. Trim kan også forhandle din regning for dig, hvis du ikke ønsker at gå til besværet med at gøre det lange, irriterende telefonopkald.

Hvis du har en for mange streamingtjenester og ønsker at skære ned, kan du annullere alle dine konti, eller du kan lade Trim – en personlig økonomiassistent – gøre det for dig. Men hvis du tror, du vil drage fordel af alle de tjenester, som Sonys Bravia Internet Video stiller til rådighed for dig, end det er nok værd at sætte op med brugergrænsefladen. Men færre Hollywood-folk vender vejrmøller end udenforstående måske tror. Helt sikkert, streaming penge er sloshing gennem Hollywood økonomi. Tempoet i forandringerne i den globale økonomi og fremskridt inden for kommunikationsteknologi betyder, at der ikke er nogen debat om, hvorvidt e-læring er fremtiden eller ej. Disse omfatter emballage, fakturering, data og kommunikation gennem hele kundeoplevelsesspektret.

Der er også noget for annoncører: dine personlige data. Midlevel publicister kører nye luksusbiler. Charlie Bilello / @charliebilello: “De største streamingtjenester forventes at afslutte 2020 med kombinerede amerikanske kabelpakker har hele de førende sportskanaler, som de fleste streamingtjenester ikke behøver at tilbyde. Kanaler kommer til rådighed i mange kategorier såsom nyheder, sport, lokale, film osv. PlayStation Vue ejes af Sony Entertainment og er kun tilgængelig i USA. Det er den mest tilgængelige service på verdensplan, nu tilgængelig i over 200 lande – selvom nogle shows og film varierer afhængigt af regionen. En bølge af streamingtjenester er på vej fra store tech- og underholdningsvirksomheder og lover seerne en guldgrube af binge-værdige nye shows og film. Mange streamingtjenester tilbyder premium-kanaltilføjelser. Det, der adskiller Vimeo, er dets tilbud om en række proprietære hardware og software til live streaming.