Administrer dine penge med et personligt lån

Du kan tro, at du ikke kan få et personligt lån, fordi din kredit er så slemt. Det er måske ikke tilfældet. Mange gange, kan du stadig være i stand til at få det personlige lån, som du har brug for. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at få et personligt lån. Først skal du nødt til at shoppe rundt for en långiver, der vil arbejde sammen med dig. Der er en række institutioner, der specialiserer sig i, hvad der er kendt som dårlige lån. Der er faktisk så mange i dag, at området faktisk er blevet konkurrencedygtigt. Men husk, at selv om flere af disse typer af lån er til rådighed, vil du nødt til at betale mere end en anden person med god kredit, i form af højere satser for at få et lån. Dette er fordi du betragtes som en højere risiko. Sørg for at du vil være i stand til at holde op med dette lån og gøre betalingerne til tiden. Når du gør dette, vil du derefter automatisk forbedre din kredit, fordi du vil have et godt lån på din kredit historie. Den bedste måde at gøre dette på er at formulere et budget for dig selv. alle dine udgifter såsom mad, husleje, forsyningsselskaber, bil betalinger og vedligeholdelse og beklædning. Hvis du stadig har midler tilbage til at betale afdrag på lånet, gå videre med det.

Kom i kontakt med kredit rapporterings bureauer som Experian og få en kopi af din kredit rapport. Hvis du kender din kredit score forud for tid, vil du være i stand til bedre at forhandle med en långiver, fordi der ikke vil være nogen overraskelser. Långiver vil være at se på din kredit scores til at beslutte, om at give dig et lån, og også til at beslutte, om satsen for lånet. Når du har lånet, skal du sørge for, at dit nye lån, der nu har gode betalinger på det, er rapporteret til kreditinstitutter, så din kredit vil blive forbedret.

Du bliver nødt til at finde ud af, hvor mange penge du får brug for fra et personligt lån. Gør dine prognoser baseret på det faktum, at du vil betale en højere sats på dette lån, så du ikke ønsker, at det skal være en masse penge. En fordel ved et personligt lån er, at det vil have en kort periode. I modsætning til et realkreditlån, som kan være for 15, 20 eller 30 år, et personligt lån er normalt kun for et par år.

Beslut, hvad der er bedst for dig, et personligt lån til et større køb, eller sætte det på et kreditkort. De fleste personlige lån vil have en lavere rente end et kreditkort, så det er nok bedre at bruge et personligt lån. Derfor er en masse finansielle institutioner ikke kan lide at gøre personlige lån, de ikke får så meget profit. Du er nødt til at shoppe rundt og se, hvilke satser er bedre for dig.

Det sidste skridt er at kontakte så mange långivere som du kan for at finde den bedste. Få så mange forskellige satser og vilkår, som du kan, og Skriv dem alle ned. Når du har så mange som du tror, du kan få, skal du vælge den, der har både den bedste sats og de længste betalingsbetingelser. lån gratis i 30 dage Du kan være i stand til at få en god sats med en, men en længere sigt med en anden. Prøv at forhandle den sats ned ved at fortælle, at långiver, at satsen er lavere andetsteds. Når du har din personlige lån, Sørg for at holde op med denne nye forpligtelse til at holde din kredit intakt.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.